Hyvää päivää ja tervetuloa Sankariruhtinas-blogiin!

Nimeni on Jordynn ja olen tosiaan se kummallinen helsinkiläisnörtti sieltä itäisen lähiön kulmilta! Harrastuksiini sisältyvät mm. fanitarinoiden kirjoittaminen, foorumi-roolipelaaminen, 90-luvulla julkaistujen Pokemon-oheistuotteiden keräily sekä kilpaillullinen videopelaaminen. 

Olen joskus harrastanut kuvittamista ja piirtämistä, mutta päätin tällä kertaa jättää homman sikseen, koska minulla ei vaan oikeasti ole enää taitoa ja jaksamista siinä. Jos piirränkin enää koskaan mitään ihmeellistä, niin se on luultavasti ehkä vain alustavaa esimerkkikuvaa joistakin omista fanitarina- tai roolipeli-hahmoistani.

Sekalaisia kuvanmuokkauksia sekä nettisivuille tarkoitettuja grafiikkoja olen vieläkin tekemässä ja esimerkkejä näistä voit löytää suoraan DeviantArt-tunnukseltani. Eli jos tekee mieli kysellä minulta jotakin allekirjoituskuvaa, linkitys-nappia, gif-animaatiota, emojia tai avataria, niin käyhän toki kyselemässä niistä omissa pyyntöketjuissaan Devious Journal-kirjastossani! Tekijämainintaa en pyydä, koska nämä kuvat ovatkin vain random muokkauksia eikä minun välttämättä tarvitse tietää onko joku käyttämässä niitä johonkin tarpeeseen, kunhan vain ei kaupalliseen käyttöön.

DeviantArtista löytyy kanssa osa vanhoista töherryksistäni, tag-meemejä sekä valokuvia vähän kaikenlaisista muistakin kuin vain Pokemon-teemaisista oheistuote-kokoelmistani. Fanitarinoita sekä originaalitarinoita pyrin myös lisäämään sinne. Samalla linjalla mennään myös jokunen aikaa sitten perustettuihin FanFiction.net-, QuotevTumblr- ja Wattpad-tunnuksiini, kunhan vain olen saanut vietyä ne tarinat eteenpäin oikolukijoille ja korjatettua niissä esiintyvät kirjoitusvirheet. Jos satunmoisin joku toivoo niin, alan myös lisäilemään joitain tässä blogissa käsiteltyjä faniteorioitakin näihin sivustoihin. Aihepiirihän on minulle erityisesti mielekästä kirjoitettavaa, sillä aika moni kirjoittamani fanitarina saa inspiraatiota nimenomaan faniteorioista ja random mitä-jossittelusta.

Hiukan uudenlaisen blogin synty

Olenkin tässä pitkään ja hartaasti miettinyt kannattaisikohan tehdä ihan oma nörtittely-blogi kun kerran olen tekemisissä aika monen fanikunnan kanssa ja kirjoittelen ihan muuten vaan näiden ympärille kaikenlaisia postauksia. Etenkin kun nyt olen parhaillaan kultajäsenenä Suomen Hopeanuoli-fanit ry:ssä sekä moderaattorina Pokemon VCG Suomi- ja Hellsing Ultimate Chat-palvelimissa Discordissa, olisi todella hyvä idea saada toimintaani hieman laajennusta sekä saada kerättyä kasaan edes jonkunlaista porukkaa lukemaan kaikkia näitä random juttujani.

Nimeä tälle blogille jouduin kyllä hieman pähkäilemään, ennen kuin loppujen lopuksi päädyin tähän nykyiseen. "Sankariruhtinas" ihan nimenä tavallaan tulee eräänlaisesta hahmotyypistä, millä olen useaan otteeseen pelannut ja mistä olen yleisesti tykännyt kaiken sortin fiktiivisissä tarinoissa. Siinä nimessä on myös pientä viittausta "knyaz"-sanasta (князь), mikä tarkoittaa venäjäksi "ruhtinasta". Koska venäjä on toinen äidinkieleni ja osa sukulaisistani ovat kotoisin nykyisen Venäjän alueista, päätin sitten ihan läpällä kokeila yhdistää sanat "sankari" ja "ruhtinas" yhdeksi kokonaisuudeksi. Ja kappas! Siitä tulikin täydellinen nimi blogille! Ennen kuin tästä nimestä tuli juttunsa, nimivaihtoehdoissa oli pyörinyt paljolti myrkyistä ja sotaisampaa teemaa, mutta valitettavasti mikään näistä ei kuulostanut yhtä hyvältä korvissa, edes keskenään rimmattuina.

ruhtinas.jpg

Blogin bänneri, jonka tekemiseen meni ainakin muutama kymmenminuutti.

Kehiteltyäni blogille nimen, lähdin tuota pikaa työstämään sille bänneriä, johon sisältyy muutama suosikkihahmoni. Alunperin näitä hahmoja olisi pitänyt olla enemmänkin, mutta kaikille en ole vain löytänyt tarkempia kuvia jotta niistä voisi saada renderit. Bännerin taustaksi asetin The Legend of Zelda: Breath of the Wild-pelissä esiintyvän Linnakaupungin (Hyrule Castle Town) muurit, joiden ylikirkasta cel shade-värimaailmaa olen säädellyt siihen kuntoon, että niitä myös näkyykin kunnolla jonkun verran. Hahmot vasemmasta oikealle ovat: Akame (Hopeanuoli), Pikachu (Pokemon), Roy (Fire Emblem), Link (The Legend of Zelda), Allen (D.Gray Man) ja Gidget (Lemmikkien salainen elämä). Kukin näistä hahmoista on edustamassa jotakin suosikkisarjoistani ja heidän yhteenliittäminen samaan bännerikuvaan kertookin siitä, että tässä blogissa tullaan käsittelemään asioita monesta muustakin sarjasta kuin vain niistä missä he esiintyvät. Tekstillisen logon olen taas väkertänyt osittain cooltext.com-nimisellä sivustolla ja GIMP 2:illä. Lopputuloksesta tuli omalla tavallaan nätti ja siitä olenkin aikalailla tyytyväinen.

Vielä loppusanat ennen kiittämistä ja kuittaamista

Kaikki tänne saapuvat kommentit otetaan avosylin vastaan! Jokainen näistä rohkaisevista sanoista ja rakentavista palautteista antavat minulle kannustusta sekä motivaatiota jatkamaan Sankariruhtinaan parissa. 

Lähikuukausina minulla on toistaiseksi aika paljon kiireitä, mutta eiköhän ne ensimmäiset arvostelu- ja faniteoria-postaukset tule tuota pikaa. Toivottavasti viihdyt blogin parissa vaikkei täällä nyt ole hirveästi vielä mitään sen ihmeellisempää kirjoitettuna! :D

- Jordynn