Nimeni on Jordynn ja olen Sankariruhtinaan pääkirjoittaja. Internetin valtameren puolella, Hopeanuoli-faniyhdistyksessä sekä Pokémon-videopelaajien keskuudessa minut tunnetaan parhaiten nimellä Suetic. Myös SirSuetic (alunperin MSuetic eli Master Suetic), Sturik, Stuart (eli Stuart-Hektor) ja Sotta useimmissa muissa paikoissa ja sosiaalisessa mediassa.

Joskus muinoin minua kutsuttiin nimimerkeillä Dragel, Argatni, Masuta-Herushingu ja Heru, mutta heivasin nämä kuitenkin pois käytöstä, koska halusin käyttää jotakin omaperäisempää nimeä kuvaamaan itseäni ja niinhän sitten päädyin käyttämään tätä, mikä nytkin on käytössä.

Jos et tiennyt niin "Suetic" tulee termistä "Mary Sue" ja englannin kielen sanasta "static". Ensimmäinen näistä on yksi todella hauska hahmotyyppi ja toinen näistä on aikalailla viittaus sähköiseen luonteeseeni.

Static

Static on keltaturkkisen alter ego-örkkihybridini nimi. Hän on argonialainen, The Elder Scrolls-sarjasta tuttu rodun edustaja, jolla on myös tanycolagreuksen, harmaasuden ja kultasakaalin ominaisuudet ihmisliskomaisuuden lisäksi. Mallikuvia Staticista voit katsella täältä.

 


> Sosiaalinen media:

> Kaverikoodejani/-tägejäni:

  • Suetic#2465 (Battle.net)
  • sirsuetic (Steam)
  • 0319-2376-1763 (3DS)
  • 2239889268 (Fire Emblem Heroes)
  • Suetic#2835 (Jurassic World Alive)
  • 4031 0931 9985 (Pokémon GO)

> Hallinnoimani Discord-palvelimet:

Discord-tunnisteeni on SirSuetic#1141, jos tekee mieli chättäillä kanssani. Minulla on myös tunnukset Telegrammiin, SnapChattiin ja WhatsAppiin. Skypeä en käytä enää. Tumblrin kyselylaatikkoon saa myös laittaa viestiä minulle.